هلدینگ مهاجرت و سرمایه گذاری Golden Education

مهاجرت تحصیلی | آنچه از مهاجرت تحصیلی باید بدانید

مهاجرت به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا از صفر تا صد، شرایط مهاجرت تحصیلی و هزینه‌های مورد نیاز در سال 2021، معرفی بهترین و ارزان‌ترین دانشگاه‌ها و بهترین رشته‌های تحصیلی.

مهاجرت به قبرس

مهاجرت تحصیلی به قبرس

قبرس شمالی در سال 2021 یکی از بهترین کشورهای مناسب برای تحصیل دانشجویان ایرانی است. مزایایی همچون شهریه و هزینه زندگی مقرون به صرفه، نداشتن ویزا و عدم نیاز به مدرک زبان تحصیل در قبرس را جذاب تر می کند

مهاجرت به روسیه

مهاجرت تحصیلی به روسیه

تحصیل و اعزام دانشجو به روسیه، شرایط کلی آن، چگونگی دریافت پذیرش از دانشگاه های روسیه و ویزا و اقامت تحصیلی در این نوشتار مورد بررسی قرار گرفته است.

مهاجرت به ترکیه

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و شرایط تحصیل در ترکیه در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. هزینه تحصیل در ترکیه چه میزان است و آیا تحصیل در کشور ترکیه انتخاب مناسبی برای داشتن یک آینده شغلی درخشان است؟

مهاجرت به آذربایجان

مهاجرت تحصیلی به آذربایجان

شاید تقریباً همه شما کشور آذربایجان را بشناسید. این کشور از همسایه های شمالی ایران به شمار می رود. بسیاری از افرادی که تصمیم به مهاجرت گرفته اند، کشورهای همسایه ایران را نیز جزو گزینه های خود قرار می دهند.

مهاجرت به چین

مهاجرت تحصیلی به چین

چین یکی از بهترین کشورهای آسیایی برای تحصیل است. از این رو در این نوشتار به شرایط اعزام دانشجو به چین و مهاجرت تحصیلی به چین پرداخته ایم.

سوالات متداول مهاجرت تحصیلی

انتخاب کشور مقصد رابطه مستقیمی با شرایط تحصیلی و مالی متقاضیان دارد. کشورهایی چون آلمان، نروژ، فرانسه و ایتالیا برای دانشجویان بین‌المللی امکان تحصیل رایگان را فراهم کرده‌اند، با اینحال تمکن مالی قابل توجهی برای اخذ ویزا نیاز دارند. کشورهایی چون قبرس شمالی و ترکیه نیز برای افرادی که بودجه مالی محدودی دارند گزینه‌ای مناسب است. اما به طور کلی کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، هلند و انگلستان مشهورترین مقصدهای مهاجرت تحصیلی هستند که از آن میان کانادا و استرالیا به دلیل استانداردهای بالای آموزشی، تنوع قومی موجود و امکان اشتغال پس از تحصیل بهترین گزینه‌های مهاجرت تحصیلی برای ایرانیان به شمار می‌آیند.

به طور کلی مدارکی که در فرآیند مهاجرت تحصیلی به آن‌ها نیاز دارید عبارتند از: مدارک هویتی همچون پاسپورت و شناسنامه، ریزنمرات دانشگاهی، دانشنامه و مدارک تحصیلی، سوابق شغلی مثل بیمه‌نامه یا نامه استخدام، رزومه، انگیزه‌نامه، توصیه‌نامه، SOP، نامه تمکن مالی یا گردش حساب، مدارک مربوط به اسپانسر مالی، عقدنامه یا سند ازدواج برای متاهلین و مدرک زبان.

هزینه شرکت در آزمون زبان، هزینه ترجمه مدارک، هزینه اپلیکیشن فی، شهریه دانشگاه، هزینه درخواست ویزا و هزینه تمکن مالی مهم‌ترین هزینه‌هایی هستند که متقاضیان مهاجرت تحصیلی باید بپردازند. مبلغ آن‌ها نسبت به مواردی چون کشور انتخابی، مقطع تحصیلی، نوع دانشگاه و داشتن بورسیه متغیر بوده و با توجه به شرایط پرونده هر فرد سنجیده می‌شود.

تحصیل بدون مدرک زبان در برخی از کشورها همچون قبرس شمالی امکان‌پذیر است، اما برای اخذ پذیرش در اغلب کشورها باید در یکی از آزمون‌های مورد قبول بین‌المللی شرکت کنید. لازم به ذکر است که برخی از دانشگاه‌ها این امکان را فراهم کرده‌اند که دانشجویان مدرک زبان خود را پس از دریافت آفر ارائه کنند، به عبارت دیگر پذیرش آن‌ها مشروط به شرکت در آزمون زبان و کسب نمره مورد نیاز در آن است.

پیش از هرچیز بهتر است مقطع، رشته و دانشگاه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید. در مرحله بعدی با مطالعه کامل شرایط پذیرش، نسبت به مدارک مورد نیاز مطلع شده و زمانی را برای آماده‌سازی آن‌ها اختصاص دهید. به طور مثال بررسی کنید که کدام آزمون‌های بین‌المللی زبان در دانشگاه مورد نظر شما مورد قبول هستند و برای اخذ پذیرش در مقطع و رشته انتخابی باید حداقل چه نمره‌ای را در آن‌ها کسب کنید.

مدت زمان فرآیند مهاجرت تحصیلی بسته به کشور مورد نظر و مقطع تحصیلی متفاوت است. مدت زمان اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا کالج حدود 20-40 روز و ویزای تحصیلی نیز 4 تا 20 هفته می‌تواند متغیر باشد. همچنین متقاضیان باید زمانی را به آماده‌سازی مدارک خود مانند دانشنامه، مدرک زبان و… اختصاص داده که با توجه به شرایط هر فرد متغیر است. پس به طور کلی این فرآیند می‌تواند حدود 6 ماه تا یکسال زمان ببرد.

مراحل اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی

انتخاب رشته تحصیلی

 در ابتدا متقاضی باید لیستی از رشته های مورد علاقه خود را تهیه نماید تا مشاوران تحصیلی هلدینگ آموزش طلایی بتوانند با توجه به علاقه مندی های متقاضی و مدارک وی بهترین کشور و دانشگاه را برای متقاضی پیشنهاد دهند، که البته این موارد می تواند به انتخاب شخص متقاضی نیز صورت گیرد. یعنی انتخاب رشته تحصیلی با مشورت دو طرف انجام می شود.

بودجه (شهریه، هزینه های زندگی و ...)

به غیر از موارد علاقه و گرایش، متقاضی بایستی گزینه های دیگر را به صورت موازی در هنگام جستجو در نظر بگیرد. مواردی مانند شهریه، هزینه زندگی در شهر محل تحصیل، آیا رشته برای دانشجویان خارجی هم ارائه می شود یا خیر؟ و آیا در رشته مورد نظر امکان دریافت بورسیه وجود دارد یا خیر؟. مشاورین هلدینگ مهاجرتی سرمایه گذاری آموزش طلایی با در نظر گرفتن بودجه مالی شما بهترین گزینه را به شما پیشنهاد می دهند. اصولا هر کس با هر بودجه ای میتواند برای مهاجرت تحصیلی اقدام کند.

انتخاب کشور مقصد

برای انتخاب کشور ایده آل معیارهای زیادی باید بررسی شود تا انتخابی مناسب از هر لحاظ برای دانشجو انجام گیرد. مشاوران تحصیلی هلدینگ آموزش طلایی برای پیشنهاد کشور مناسب به متقاضی مسائلی چون دانشگاه های ارائه دهنده رشته متقاضی، بودجه مورد نظر برای ادامه تحصیل و زندگی، زبان و فرهنگ کشور مورد نظر و … را بررسی میکنند. مهمترین فاکتور در انتخاب کشور مقصد به غیر از موارد ذکر شده، امکان گرفتن اقامت سریع تر می باشد. یا به طور ساده امکان اقامت پذیری آن کشور را قبل از انتخاب سنجید.

مدارک مورد نیاز

 مدارک مورد نیاز برای پذیرش هر دانشگاه متفاوت است، اما تعدادی از مدارک که عموماً در پذیرش اکثر دانشگاه ها الزامی است شامل پاسپورت، ریزنمرات مقطع قبلی تحصیلی، مدرک مقطع قبلی تحصیلی ( شامل مدرک دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس )، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی می باشد. که البته در زمان اقدام تمامی این موارد توسط کارشناسان هلدینگ آموزش طلایی مورد بررسی قرار می‌گیرد تا دانشجو در ادامه ی روند اخذ پذیرش و اخذ ویزا با مشکلی مواجه نشود.

درخواست پذیرش تحصیلی

 بعد از انتخاب رشته، کشور و تکمیل مدارک، متقاضی درخواست خود را مستقیم یا از طریق هلدینگ مهاجرتی سرمایه گذاری آموزش طلایی برای اخذ پذیرش به دانشگاه ارسال می کند و بعد از حدود یک تا 8 هفته دانشگاه در خصوص پذیرش متقاضی پاسخ می دهد. مشاوران تحصیلی هلدینگ آموزش طلایی در طول این مدت به صورت دائم پیگیر پذیرش متقاضی می باشند. در انتها دانشگاه مورد نظر با ارسال نامه پذیرش متقاضی از اون دعوت می نماید تا با پرداخت بخش کوچکی از پیش پرداخت شهریه جایگاه خود را در دانشگاه تثبیت نماید.

دریافت پذیرش تحصیلی

 دانشگاه مورد نظر با ارسال نامه پذیرش متقاضی از او دعوت مینماید تا با شروع ترم جدید، در دانشگاه حضور پیدا کند. دانشجو با تهیه ویزا و بلیط پرواز چند روز قبل از شروع ترم جدید میتواند به کشور مورد نظر خود سفر کند. این قسمت که مهمترین بخش پرونده می باشد باید حتما از طریق مشاورین و وکلای هلدینگ آموزش طلایی انجام شود. در این مرحله متقاضی با مشاوره هلدینگ آموزش طلایی، مدارک مورد نیاز ویزا را تهیه نموده و درخواست ویزای تحصیلی را به سفارت مورد نظر می فرستد و بعد از مدت حدود یک تا دوماه ویزای متقاضی صادر می شود.

مهاجرت تحصیلی در سال 2022

امر مهاجرت از جمله مهاجرت تحصیلی که یکی از محبوب‌ترین روش‌های مهاجرتی به خصوص در میان قشر جوان‌تر است به دلیل وجود تقاضاهای بسیار زیاد و همچنین ایجاد اشباع به خصوص از سوی کشورهای در حال توسعه از جمله ایران، بسیار جنبه رقابتی پیدا کرده که این جنبه رقابتی اصلا به معنای غیرممکن شدن این امر نیست. از طرفی با وجود تقاضاهای بسیار زیاد و اشباع مذکور، برخی کشورها در زمینه پذیرش تحصیلی از میان دانشجویان بین‌المللی مانند کانادا یا استرالیا و به ویژه کانادا نه تنها در این زمینه محدودیتی اعمال نکرده بلکه بنا به سیاست‌های پذیرش مهاجر برای بهبود اقتصاد و استحکام بیشتر بازار کار و همچنین جبران کمبود نیروی کار و یا تخصص‌های خاص مورد نیاز در آن‌ها، اخذ پذیرش تحصیلی را نسبت به گذشته برای دانشجویان بین‌المللی بیشتر و همچنین راحت‌تر نموده است. البته به واسطه همین نیاز به تخصص‌های خاص، کمبود نیروی کار و یا تقویت اقتصاد و بازار کار که حتی پیشرفته‌ترین کشورهای جهان نیز در این زمینه‌ها دارای نیاز و تقاضا هستند، پس برای دیگر کشورهای محبوب برای مهاجرت تحصیلی مانند آلمان، انگلیس، آمریکا و… با وجود جنبه رقابتی بسیار بالاتر به دلیل مذکور، متقاضی با دارا بودن یکسری صلاحیت‌های خوب و مناسب می‌تواند به آن کشورها هم مهاجرت تحصیلی کرده و حتی می‌توان گفت که با کمی راهنمایی از سوی متخصصین امر مهاجرت تحصیلی و سنجش مهارت‌های خود و تصمیم‌گیری درست در بسیاری از مواقع اتفاقا بسیار این امر راحت هم انجام می‌گردد. پس در این مقاله با ما همراه باشید تا به طور کامل درباره مهاجرت تحصیلی صحبت نموده و همچنین پیرامون برخی از کشورهای محبوب برای مهاجرت تحصیلی و اشاره به شرایط هر کدام نیز مختصر بحثی داشته باشیم تا در انتخاب این مسیر راحت‌تر بتوانید عمل کنید.

مهاجرت تحصیلی در دوران کرونا

شیوع ویروس کرونا جنبه‌های مختلف زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داد و تغییرات عمده‌ای را در سبک زندگی انسان ایجاد کرد. یکی از مهم‌ترین پیامدهای این جریان محدودیت‌های رفت و آمد و سفر بود که صدور انواع ویزای کشورها را به حالت تعلیق درآورد. یکی از گروه‌هایی که از چنین وضعیتی ضربه شدیدی خوردند، مهاجران، به ویژه دانشجویان بین‌المللی بودند. با بسته شدن مرزها و عدم صدور ویزای تحصیلی، برنامه تحصیلی دانشجویان نیز دستخوش تغییر شد. برخی از کشورها همچون کانادا امکان تحصیل آنلاین را برای دانشجویان فراهم کردند تا به آموزش آن‌ها لطمه‌ای وارد نشود. در ماه اکتبر و نوامبر، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مرزهای کشورها مجددا باز شده و دانشجویان بین‌المللی اجازه سفر به کشور مقصد را پیدا کردند. با آغاز سال 2021 و شروع واکسیناسیون در بسیاری از کشورهای جهان، دورنمای مثبتی برای بهبود اوضاع دیده می‌شود. در حال حاضر ویزاهای تحصیلی مجددا در حال صدور است و دانشجویان پس از ورود به کشور مقصد، به مدت دو هفته باید در قرنطینه اجباری به سر ‌ببرند. همچنین دانشگاه‌ها در بسیاری از مناطق جهان همچنان در حالت تعلیق بوده و آموزش به صورت آنلاین ادامه دارد. به نظر می‌رسد که تا نیمه سال 2021 و توزیع گسترده واکسن کرونا در سطح جهان، اقدامات احتیاطی در بالاترین حالت ممکن در دستور کار قرار بگیرند.

مزیت های مهاجرت تحصیلی چیست؟

1.آموزش عالی

آموزش عالی یکی از مهم ترین دلایلی است که افراد اقدام به مهاجرت تحصیلی می کنند و عموماً افراد جوان تر، تحصیلات خارج از کشور را در زمینه ای دنبال می کنند که در کشورشان در دسترس نبوده و یا دانشگاه هایی خارج از کشور ارائه پیشرفته تر و یا مدرک معتبرتری نسبت به کشور خودشان ارائه میدهد. در هر مقطعی که در خارج از کشور (کشورهایی مانند روسیه و چین و …) ادامه تحصیل دهید، شرایطی برایتان محیا خواهد شد که بتوانید اقامت خود را به طور نامحدود تمدید نمایید. مهاجرت تحصیلی فرد را قادر میسازد تا علاوه بر اخذ مدرک بین المللی و معتبر، مهارت زبانی خود را تقویت کنید، زندگی در محیط جدید را تجربه کنید و با اقلیم و فرهنگ های مختلف آشنا شوید.

2.موقعیت شغلی

با اخذ ویزای تحصیلی و مجوزstudy permit  (مجوزی که در فرودگاه کشور مقصد با در دست داشتن ویزای تحصیلی به فرد تحویل داده می شود.) در بعضی از کشورها امکان فعالیت شغلی به صورت پاره وقت را خواهید داشت. برای مثال در کشور کانادا دانشجو هفته ای 20 ساعت (معمولا در روز های شنبه و یکشنبه) میتواند اموری تحت عنوان کار دانشجویی انجام دهد. از طرفی هم دانشجویان می توانند با انتخاب کالج به جای دانشگاه پس از اتمام دوره، بطور مستقیم و بدون دغدغه وارد بازار کار شوند

3. افزایش کیفیت زندگی

انسان از زمان تولد تا پایان زندگی بدنبال کشف تجربیات بهتر و جدید است تا بتواند روند زندگی خود را بهبود بخشیده و برای خود، خانواده و جامعه مفید باشد، لذا مهاجرت به یک کشور مدرن و پیشرفته باعث میشود تا فرد سطح بالاتری از کیفیت زندگی را تجربه کرده و از امکانات بروز جامعه لذت ببرد.

معایب مهاجرت تحصیلی چیست؟

1.دوری از خانواده و مسائل احساسی

ایرانیان بیشتر از هر جامعه دیگری وابسته به خانواده بوده و در مباحث مهاجرتی دوری از خانواده از جمله مسائلی است که می تواند دغدغه ای برای مهاجرت باشد. اما برای داشتن آینده بهتر و دستیابی به اهداف خود تحمل این مسئله آسان تر خواهد شد و همچنین مهاجرت تحصیلی می تواند در آینده به پیشرفت خانواده نیز بیانجامد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که فرد میتواند در ایام تعطیلات به کشور خود بازگردد.

2. پرداخت شهریه:

هزینه زندگی و تحصیل در کشور های پیشرفته و جوامع بین المللی مانند کانادا، چین، ایتالیا و … در مقایسه با سایر کشورها به مراتب بیشتر است و سوال اینجاست که  فرد این هزینه ها را چطور باید تامین نماید؟

الف – حامی مالی : داشتن حامی مالی میتواند کمک به سزایی در تامین آسایش فرد محصل داشته باشد.

ب –  بورسیه شدن (کمک هزینه از طرف دانشگاه مقصد): با توجه به رزومه قوی فرد و نوع رشته و دانشگاه یا کالج انتخابی ,این قابلیت وجود دارد که شما بتوانید مبلغ و یا مبالغی را از دانشگاه جهت کمک هزینه دریافت نمایید.

ج – کار دانشجویی : در بعضی کشورها مانند کانادا افراد دانشجو اجازه دارند ساعاتی در هفته را بصورت پاره وقت کار کنند که این امر برای تامین مخارج زندگی دانشجویان نقش بسازیی را ایفا کند.

برای مهاجرت تحصیلی چه اقداماتی باید انجام دهیم؟

در ابتدا باید مواردی در خصوص متقاضی مشخص شده باشد. این موارد شامل پرسش های زیر می شود:

1. چه رشته و چه کشوری را برای مقصد در نظر دارد؟

2. آیا شرایط اقتصادی ایشان با هزینه های کشور مقصد همخوانی دارد؟

3. شرایط کلی تقاضی از نظر سن و مدارک با مقطع مدنظر تطابق دارد یا خیر؟

4. آیا برای رسیدن به هدف مهاجرت تحصیلی کلیه شرایط را دارا هستند یا خیر؟

یافتن مناسب ترین پاسخ ها برای سوالات احتمالی، شاید کار دشواری به نظر برسد، اما تیم اجرایی هلدینگ مهاجرتی سرمایه گذاری  آموزش طلایی تمام راه کارهای اساسی را به شما پیشنهاد خواهد داد، تا علاوه بر اخذ تضمینی پذیرش در هر مقطع و هر رشته ای، ویزای تحصیلی خود را نیز اخذ نموده و اقامت کوتاه مدت خود را آغاز نمایید.

پس از ارائه کامل مدارک مورد نیاز به تیم مهاجرتی هلدینگ آموزش طلایی، در صورت مساعد بودن شرایط متقاضی بین 20 الی 30 روز پذیرش کالج یا دانشگاه مورد نظر برای متقاضی صادر میگردد. با پرداخت بخشی از شهریه که از طرف کالج یا دانشگاه مورد نظر تعیین می شود نامه نهایی برای اخذ ویزا صادر میگردد. بعد از صدور نامه نهایی با ارائه مدارک ویزا پرونده شما جهت بررسی به سفارت کشور مورد نظر ارسال خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی چیست؟

هر کشور، هر دانشگاه و هر رشته تحصیلی نیاز به مدارک متفاوتی از سوی فرد متقاضی دارند. اما مدارک متداول برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا معمولا شامل موارد زیر میباشد.

الف- مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش:

1. اصل پاسپورت

2. اصل شناسنامه و کارت ملی

3. اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات (دیپلم-پیش دانشگاهی-لیسانس و…)

4. اصل در صورت داشتن مدرک زبان (ایلتس-تافل-پی تی ای)

5. ارائه مدارک آکادمیک گذرانده شده با مدرک معتبر.

6. رزومه

7. متن انگیزه نامه

ب – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا:

1. پرداخت بخشی از شهریه تعیین شده کالج یا دانشگاه

2. کارت ملی و شناسنامه های والدین(در صورت تاهل شناسنامه همسر-سند ازدواج)

3. ارائه مدارک مالی از قبیل:

  نامه تقبل هزینه (نامه ای از طرف حامی مالی که نشان دهنده تقبل هزینه های دانشجو از طرف حامل مالی میباشد.)

  نامه ی بانکی

  گردش حساب بانکی 3 الی 6 ماه اخیر 

  اسناد منزل

  اجاره نامه

  اسناد ثبتی شرکت

  و….

4. صفحات مهر ورود و خروج و ویزای های سابق متقاضی

با توجه به اینکه دارا بودن مدرک زبان تخصصی نکته ای ضروری میباشد، در بیشتر دانشگاه ها از شما مدرک تافل یا آیلتس آکادمیک می خواهند. البته اگر تحصیلات قبلی خود را در دانشگاه های انگلیسی زبان گذرانده باشید نیاز به ارائه مدرک زبان نخواهید داشت. اگر متقاضی مدرک معتبر زبان نداشته باشد اصلا جای نگرانی وجود ندارد! چرا که هلدینگ مهاجرتی سرمایه گذاری  آموزش طلایی حتی بدون داشتن مدرک زبان هم توان اخذ پذیرش متقاضیان را دارد. همچنین در صورتی که قادر به تنظیم رزومه ایده‌آل و انگیزه نامه (SOP) مناسب نباشند. کارشناسان هلدینگ مهاجرتی سرمایه گذاری آموزش طلایی میتوانند به درستی به تنظیم مدارک مورد نیاز متقاضی بپردازند

هزینه تحصیل در دانشگاه های مختلف چقدر است؟

در بیشتر دانشگاه های دنیا، تحصیل در مقطع دکترا رایگان است و حتی به دانشجویان این مقطع بورسیه تعلق می گیرد. اما به جز موارد خاص، دانشجویان کارشناسی ارشد برای تحصیل ملزم به پرداخت شهریه هستند. میزان شهریه با توجه به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. البته دراتریش، سوئیس و آلمان، دانشگاه فقط هزینه ترمیک را از دانشجو دریافت می کند که مبلغ آن در حد چند صد یورو است و با توجه به خدماتی که به دانشجو ارائه می شود ناچیز می باشد.

تحصیل در برخی دانشگاه های آسیایی نیز با پرداخت شهریه همراه است اما نسبت به دانشگاه های اروپایی و آمریکایی هزینه کمتری دارد.

آیا واجد شرایط گرفتن بورسیه تحصیلی هستید؟

بسیاری از دانشجویان ایرانی نه تنها برای مهاجرت تحصیلی هزینه ای نمی پردازند بلکه حقوق ماهیانه نیز از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت می کنند. شاید فکر کنید اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های آمریکایی و اروپایی دشوار و پیچیده است. اما اگر از روند اخذ آن آگاهی کافی داشته باشید می توانید به راحتی از بورسیه بهره مند شوید. بسیاری از افرادی که در دانشگاه های آمریکا و کانادا در مقطع دکترا پذیرش می شوند، بورسیه تحصیلی به آن ها تعلق می گیرد. اما بورسیه در دانشگاه های اروپایی تنها به موقعیت های خاصی داده می شود و عمومی نیست!

بهترین زمان مهاجرت تحصیلی

بهترین زمان مهاجرت تحصیلی بستگی به سن فرد و قوانین کشوری که برای مهاجرت انتخاب کرده است، دارد. متقاضیان از سنین 3 تا 18 سال برای تحصیل در مدارس در مقاطع دبستان و دبیرستان اقدام کنند. هرچه سن فرد پایین تر باشد می تواند راحت تر مهاجرت نموده و مشغول تحصیل در کشور مد نظر خود شود. همچنین یکی از والدین خود را به عنوان همراه و حامی در کشور مقصد همراه خود داشته باشد. البته به یاد داشته باشید که تنها به یک نفر از والدین دانش آموز ویزای گاردین یا ویزای همراه تعلق میگیرد. والد دیگر میتواند نوع دیگری از ویزاها مانند ویزای کاری یا تحصیلی را اخذ کند و به خانواده خود ملحق شود.

برای اطلاع بیشتر درباره ویزای گاردین اینجا را بخوانید.

برای متقاضیان تحصیل در اغلب کشورها مانند استرالیا یا انگلستان، الزامی برای داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر وجود ندارد. در دوران دبستان بهترین سن برای مهاجرت تحصیلی 6 تا 8 سالگی است و برای دوران دبیرستان بازه سنی 14 تا 18 سال بسیار ایده آل هستند. این بازه های سنی عمومی هستند و برای تصمیم گیری دقیق تر بهتر است به قوانین کشور مدنظر برای مهاجرت تحصیلی مراجعه کنید.

برای تحصیل در دوره های آکادمی بهتر است دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به مهاجرت تحصیلی نماید. چرا که اولاً دوران تحصیل در دوره کارشناسی ارشد طولانی تر است و ممکن است این مدت طولانی تنهایی و دور بودن از خانواده باعث آزردگی خاطر دانشجو شود. ثانیاً هزینه تحصیل در دوران کارشناسی بیشتر از هزینه تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا است. برخلاف قوانین دانشگاه های ایران اغلب دانشگاه ها جهان شهریه بیشتری برای تحصیل در مقطع کارشناسی نسبت به سایر مقاطع تعیین میکنند. ثالثاً فرصت های شغلی بیشتری برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکترا وجود دارد. رابعاً در اغلب دانشگاه ها اسکالرشیپ ها و فاندهای بیشتری برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نسبت به مقطع کارشناسی ارائه میشود.

کدام کشور را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب کنید؟

برای برخی افراد، کشوری که در آن تحصیل می کنند مهم است و برای بعضی دیگر، رشته تحصیلی اهمیت بیشتری دارد. مثلا کشور اسپانیا، هم از نظر هزینه های تحصیلی مقرون به صرفه است و هم جای زیبایی برای زندگی می باشد. اما برای تحصیل در رشته مدیریت، آمریکا معتبرترین دانشگاه ها را در این زمینه دارد.

آیا برای شما تحصیل در هر رشته ای در یک دانشگاه خاص ارجحیت دارد یا تحصیل در رشته ای خاص که دانشگاه های مختلف آن را ارائه می دهند.؟! اینجاست که مشخص کردن اولویت ها در مهاجرت تحصیلی یک گام دیگر شما را به جلو می برد. توصیه می کنیم در این زمینه با افراد با تجربه از جمله کارشناسان گروه مهاجرتی ادب مشورت کنید چرا که با در نظر گرفتن تمام شرایط مالی، سیاسی، اجتماعی و علاقه شما بهترین پیشنهاد ها و گزینه های مهاجرتی را به شمت معرفی خواهد کرد. توجه داشته باشید که انتخاب کشور مقصد اصلی ترین فاکتور مهاجرت است.

مهاجرت تحصیلی به قبرس

قبرس از جمله کشورهای بسیار مناسب جهت مهاجرت تحصیلی دانشجویان ایرانی است. چرا که مهاجرت تحصیلی به این کشور مزایای زیادی برای دانشجویان بین المللی دارد. کیفیت زندگی، رفاه بالای زندگی، فرهنگ غنی و غیر نژادپرستانه قبرس، آب و هوای معتدل و ایده آل، فرصت  های تفریحی و گردشگری قبرس، نزدیک بودن به ایران، نداشتن ویزا، زبان ترکی و انگلیسی و … برخی ویژگی های تحصیل در قبرس است. اما یکی از دلایل مهم محبوبیت قبرس برای تحصیل دانشجویان در این کشور آن است که دانشگاه های این کشور امتیاز تبادل دانشجو به بسیاری از دانشگاه های برتر جهان در استرالیا، کانادا و آمریکا را دارند و دانشجو میتواند بعد از مدتی تحصیل در قبرس تقاضای ادامه تحصیل در کشورهای دیگر مانند کانادا را داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت تحصیلی به قبرس، میتوانید به صفحه تحصیل در قبرس مراجعه کنید.

مهاجرت تحصیلی به چین

چین یکی از بهترین کشورهای آسیایی برای تحصیل است. از این رو در این نوشتار به شرایط اعزام دانشجو به چین و مهاجرت تحصیلی به چین پرداخته ایم. دانشگاه های چین در رشته های متنوعی از جمله پزشکی و دندانپزشکی دانشجو می پذیرند و کمک هزینه های متنوعی نیز به دانشجویان بین المللی اعطا می کنند. دانشگاه های این کشور سطح علمی قابل قبولی دارند و بسیاری از آن ها مورد تایید وزارت علوم ایران نیز هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت تحصیلی به قبرس، میتوانید به صفحه تحصیل در چین مراجعه کنید.

مهاجرت تحصیلی به روسیه

به طورکلی مهاجرت به کشورهای مختلف از 6 طریق تولد، ازدواج، پناهندگی، کار، تحصیل و سرمایه گداری قابل انجام است. کشور روسیه به دلیل نزدیکی به کشورمان و فراهم بودن شرایط آسان برای رفت و آمد و نیز امکانات رفاهی مناسب مورد توجه بسیاری از دانشجویان ایرانی قرار گرفته است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت تحصیلی به قبرس، میتوانید به صفحه تحصیل در روسیه مراجعه کنید.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

معمولا برای ورود و تحصیل در هر کشوری نیاز به ویزای تحصیلی دارید. کشور ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نیست. ایرانیان برای ورود به ترکیه با اهداف توریستی نیاز به اخذ ویزای توریستی ترکیه ندارند و به مدت 90 روز می توانند، از ترکیه دیدن کنند. در طول این مدت امکان تحصیل و کار در ترکیه وجود ندارد. بنابراین برای تحصیل در ترکیه نیاز به اخذ ویزای تحصیلی ترکیه دارید. اما در ابتدا باید رشته و دانشگاه یا موسسه آموزشی خود را انتخاب کرده و پذیرش بگیرید، سپس می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه اقدام کنید.

پس از تحصیل در مدرسه می توان برای تحصیلات دانشگاهی در ترکیه اقدام کرد، تحصیل در ترکیه در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت تحصیلی به قبرس، میتوانید به صفحه تحصیل در ترکیه مراجعه کنید.

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا را می‌توان از زوایای مختلفی مورد بررسی قرار داد. این کشور جمعیتی بالغ بر ۶۰ میلیون نفر دارد و از زیبایی های منحصربه فرد و تاریخی غنی برخوردار است. در این کشور ۵۱ مکان تاریخی انتخاب یونسکو از زیباترین مکان های جهان می باشند وجود دارد. زیبایی های این کشور تنها به مکان های تاریخی آن محدود نمی گردد. کشور ایتالیا مهد هنر و فرهنگ و معماری می باشد و به همین جهت طراحی نوین و همینطور این رشته های مرتبط با هنر در این کشور بسیار رواج دارد.  دانشمندان بسیار بزرگی مانند گالیله و داوینچی زاده ایتالیا هستند و می توان گفت این کشور انسانهای بسیار مشهور و موفقی را به دنیا معرفی کرده است.  هزینه تحصیل و زندگی در این کشور بسیار پایین و مقرون به صرفه بوده و به همین خاطر مورد توجه بسیاری از دانشجویان سراسر جهان قرار می گیرد،  اما در کنار تمام این نکات مثبت ، در این کشور موارد منفی قابل توجهی نیز وجود دارد. یکی از مهمترین مشکلات این کشور نرخ بیکاری بسیار بالا و اقتصاد ضعیف این کشور است به واقع افرادی که تمایل به مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای دانشجویی ایتالیا را دارند بهتر است با شرایطی که قرار است در آینده خود با آن روبرو شوند نیز آشنا گردند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت تحصیلی به قبرس، میتوانید به صفحه تحصیل در ایتالیا مراجعه کنید.

مهاجرت تحصیلی به آذربایجان

آذربایجان از همسایه های شمالی ایران است، این کشور همچنین از شمال با روسیه، از شمال غرب با گرجستان و از غرب با ارمنستان و ترکیه همسایه می باشد. کشور آذربایجان با 86,600 کیلومتر مربع مساحت حدود ده میلیون نفر جمعیت دارد. این جمعیت که اکثراً مسلمان نیز هستند به زبان ترکی آذربایجانی تکلم می کنند. باکو، پایتخت کشور آذربایجان و بزرگترین شهر این کشور است. بهترین دانشگاه های آذربایجان، همچون دانشگاه خزر، دانشگاه قفقاز و غیره نیز در این شهر قرار دارند. بعد از پایان دوران مدرسه که به تفصیل به شرح آن خواهیم پرداخت، افراد می توانند در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ادامه تحصیل بپردازند. در آذربایجان شرایط تحصیل به زبان های ترکی، روسی و انگلیسی فراهم است. دانشجویان بین المللی می توانند به زبان انگلیسی در این کشور تحصیل کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت تحصیلی به قبرس، میتوانید به صفحه تحصیل در آذربایجان مراجعه کنید.

بورسیه تحصیلی

اخذ بورسیه تحصیلی در میان بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی دارند جذابیت زیادی دارد. بورسیه‌ها انواع مختلفی دارند که برخی از آن‌ها تنها بخشی از هزینه تحصیل و برخی دیگر تمامی هزینه‌های تحصیل و زندگی را در بر می‌گیرد. بورسیه‌ها می‌تواند از طرف دانشگاه، دولت و یا یک موسسه آموزشی پژوهشی به دانشجویان بین‌المللی تعلق بگیرد. معمولا معیارهایی که در انتخاب دانشجویان برای بورسیه مورد نظر قرار می‌گیرد، شامل معدل و نمرات دانشجو، سوابق تحصیلی و رزومه پژوهشی وی می‌باشد. البته برخی از بورسیه‌ها هستند که متناسب با قومیت یا نژاد خاص (بورسیه مخصوص سیاه‌پوستان، یا آسیایی‌ها)، رشته تحصیلی (رشته‌های مهندسی، تجارت و…)، جنسیت (بورسیه ویژه زنان) و حتی نیازمندی مالی طراحی شده‌ و جامعه هدف محدودی را در بر می‌گیرند.

علاوه بر بورسیه، دانشجویان بین‌المللی که قصد تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد تحقیقاتی و دکتری) را داشته باشند، می‌توانند با برخورداری از سوابق پژوهشی درخشان از طریق استاد سوپروایزر خود فاند دریافت کنند. به حالتی که در آن استاد علاوه بر هزینه‌های تحصیل دانشجو، هزینه‌ای را به صورت ماهیانه برای مخارج زندگی او اعطا ‌کند، فول فاند می‌گویند. برای دریافت فول فاند از استاد، دانشجویان باید حداقل دو مقاله isi، نمره زبان بالا و پرپوزالی متناسب داشته باشند. توجه داشته باشید که داشتن مدرک GRE در کشورهای آمریکا و کانادا می‌تواند شانس دریافت فاند و بورسیه شما را افزایش دهد. همچنین شما می‌توانید از طریق جستجوی اولویت‌های پژوهشی دانشگاه یا استاد مورد نظر، پروپوزال پیشنهادی خود را متناسب با نیازهای پژوهشی آن‌ها مطرح کرده تا شانس قبولی و فاند خود را به اندازه قابل توجهی بالا ببرید.

مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان

مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان امکان پذیر است اما در سنین بالای 18 سال گه در اغلب کشورها ضرورت وجود مدرک زبان انگلیسی وجود دارد، شرایط برای شخص مهاجر بدون مدرک زبان سخت میشود. مهاجرت تحصیلی به کشورهای اروپایی مانند اسلوونی یا قبرس حتی در مقطع دکترا الزامی به اخذ مدرک زبان انگلیسی وجود ندارد. بسیاری از کشورها نیز برای دانشجویانی که مدرک زبان انگلیسی ندارند اما پذیرش دانشگاه یا کالج مورد نظر خود را اخذ کرده اند دوره زبان انگلیسی اجباری قبل از شروع تحصیل یا همزمان با کلاس های دانشگاه برای دانشجو آماده میکنند. البته در برخی کشورها هزینه کلاس زبان اجباری بر عهده ی دانشجو است.

مهاجرت تحصیلی پزشکی

بسیاری از متقاضیان تحصیل خارج از کشور در رشته های پزشکی و پیراپزشکی، دانش آموزانی هستند که موفق به شرکت در دوره های آموزشی پزشکی در ایران نشده اند. جو سنگین رقابتی، کنکور سراسری، امکانات و تجهیزات محدود دانشگاه ها، تعداد کم کرسی های تحصیل رشته های پزشکی در دانشگاه های دولتی ایران و البته کیفیت پایین آموزش ارائه شده توسط دانشگاه های غیر دولتی ایران نسبت به هزینه شهریه بالای این دانشگاه ها از عوامل مهم تصمیم دانشجویان برای مهاجرت تحصیلی پزشکی است. دانشجویانی که به دنبال تحقق یافتن رویای خود به مهاجرت تحصیلی رو می آورند.

ورود به  رشته های پزشکی و پیراپزشکی در خارج از کشور مانند ایران محدودیت های زیادی ندارد اما برای دانشجویان بین المللی هزینه شهریه زیادی به همراه دارند و معمولا شهریه این رشته ها در دانشگاه های جهان بیشتر از سایر رشته های تحصیلی است. خصوصاً دندان پزشکی که یکی از گران ترین رشته های پزشکی در جهان است. تحصیل در رشته های پزشکی و پیراپزشکی معمولا بین 3 تا 7 سال بطول می انجامد.

ویزای همراه دانشجویی

متقاضیان مهاجرت تحصیلی به کشورهای مختلف جهان می‌توانند به تنهایی و یا همراه با اعضای خانواده خود اقدام کنند. افراد متاهل طبق قانون می‌توانند برای همسر و فرزندان تحت تکفل خود ویزای همراه دریافت کنند. شکل رایج ویزای همراه در اغلب کشورهای جهان، ویزای توریستی است. در این حالت فرد متقاضی تحصیل، ویزای دانشجویی و اعضای خانواده او ویزای توریستی همراه را دریافت می‌کنند. با این وجود در برخی از کشورها همچون کانادا، این امکان وجود دارد که فرد همراه ویزا یا مجوز کاری دریافت کند. در این صورت، فرد متقاضی تحصیل با ویزای دانشجویی وارد کشور کانادا شده و به تحصیل می‌پردازد، اما همسر او می‌تواند از طریق دریافت ویزای کاری آزاد (Open Work Permit) در مدت اقامت خود در این کشور مشغول به کار شده و درآمد کسب کند. فرزندان فرد متقاضی تحصیل نیز تا زمانی که زیر سن قانونی و تحت تکفل وی باشند، می‌توانند از طریق دریافت ویزای توریستی همراه با او به کشور مقصد سفر کرده و در مدارس آن کشور تحصیل خود را آغاز کنند. فرزندان بالاتر از سن قانونی (در هر کشور سن قانونی متفاوت است) باید به صورت مجزا برای دریافت ویزا درخواست دهند و نمی‌توانند به عنوان همراه با والدین خود مهاجرت کنند.

کار دانشجویی حین تحصیل

زندگی در یک کشور بیگانه می‌تواند خرج‌های بسیاری برای دانشجویان در پی داشته باشد. مثلا آن‌ها ممکن است برای پرداخت هزینه‌های زندگی خود و یا شهریه‌ دانشگاه نیاز به منبع درآمد ثابتی داشته باشند. در این صورت می‌توانند در انواع مشاغل دانشجویی مشغول به کار شوند. قوانین کشورهای مختلف در این زمینه بسیار متفاوت است، اما در اغلب کشورهای جهان، دانشجویان اجازه دارند که تا 20 ساعت در هفته کار کنند. لازم به ذکر است که آن‌ها نمی‌توانند در مشاغل تمام وقت استخدام شوند و ساعات و حجم کاری نیز بهتر است به نحوی تنظیم گردد که به تحصیلاتشان آسیبی وارد نکند.

بسیاری از دانشجویان ترجیح می‌دهند تا در داخل کمپس دانشگاه شغلی پیدا کنند. زیرا از این طریق می‌توانند در هزینه‌های رفت و آمد صرفه‌جویی کرده و زمانی را در عبور و مرور بین محیط کار و دانشگاه تلف نکنند. مشاغل داخل کمپس تنوع بسیار زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به مسئول مرسولات، مسئول کتابخانه، دستیار آموزشی، دستیار پژوهشی، نماینده کمپس، مربی باشگاه ورزشی، معلم خصوصی، دستیار امور اقامتی، دستیار شبکه‌های اجتماعی دانشگاه، دستیار تولید برنامه‌های دانشجویی، راهنمای تور کمپس و مسئول تدارکات مراسم‌ها اشاره کرد. همچنین دانشجویای که مهارت‌های تخصصی نرم‌افزاری خوبی داشته باشند می‌توانند به صورت دورکار به عنوان مترجم، نویسنده، برنامه‌نویس، توسعه‌دهنده وب، گرافیست، ویراستار و … درآمد قابل توجهی را کسب کنند.

روش های دیگر مهاجرت:

خدمات ما به متقاضیان ویزای تحصیلی

مشاوره رایگان

انجام کلیه امور مربوط به سفارت

ترجمه مدارک به زبان روسی در دارالترجمه های رسمی

اخذ دعوتنامه تحصیلی

حضور لیدرها در فرودگاه کشور مقصد

آموزش خرید از فروشگاه های معتبر

ترانسفر فرودگاهی تا خوابگاه

گردش در جاذبه های توریستی در هفته اول

خرید سیم کارت

آموزش استفاده از اپلیکیشن های کاربردی

افتتاح حساب بانکی

اقدامات لازم برای تمدید ویزا و اقامت دانشجویی

گرفتن خوابگاه یا منزل به انتخاب دانشجو

انتقال دانشجو به مراکز درمانی در صورت بروز مشکل

انجام امور مربوط به دانشگاه

آموزش نحوه تبدیل ارز در صرافی ها

آموزش استفاده از وسایل نقلیه عمومی

حمایت همه جانبه تا یک سال تحصیلی در صورت بروز مشکل

Scroll to Top