مهاجرت سرمایه گذاری | انواع روش های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت سرمایه گذاری به قبرس
کشور قبرس با برخورداری از اقتصادی با ثبات و ارتباط با کشورهای اروپایی، مکانی مناسب برای مهاجرت سرمایهگذاری به حساب میرود.

مهاجرت سرمایه گذاری به قبرس روسیه
این کشور جز ابرقدرت های نظامی و سیاسی دنیا محسوب می شود. این روزها پس از تحریم های روسیه ایرانی های بسیاری دنبال اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری هستند

مهاجرت سرمایه گذاری به ترکیه
کشور ترکیه مقرون به صرفهترین برنامه مهاجرت سرمایهگذاری در جهان را ارائه میدهد. همچنین انعطاف و سادگی این برنامه موجب شده افراد بسیاری برای مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه اقدام کنند.

مهاجرت سرمایه گذاری به چین
سرمایهگذاری در کشور چین یکی از روشهای مهاجرت به چین است و امروزه حدود یک سوم از مهاجرین کشور چین را افراد سرمایهگذار تشکیل میدهند.
سوالات متداول مهاجرت سرمایه گذاری
پاسپورت معتبر، گواهی عدم سوء پیشینه، سند یا اسناد ملکی، ارائۀ مدارک تمکن مالی و گردش حساب تایید شده توسط بانک برای 4 سال اخیر،جواز کسب و یا سهام شرکت برای دو سال اخیر، گواهی آزمایشات پزشکی که توسط پزشک معتمد سفارت تایید شده باشد و سوابق شغلی و تحصیلی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایهگذاری هستند.
مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه یکی از بهترین برنامههای مهاجرت سرمایهگذاری است. متقاضیان میتوانند با خرید یک ملک به ارزش 250 هزار دلار، بعد از گذشت 3 سال اقامت دائم و 5 سال تابعیت این کشور را دریافت کرده و از مزایای متعدد آن بهرهمند شوند.
برای دریافت ویزای سرمایهگذاری باید به طور متوسط مبلغی حدود 200 هزار تا 2 میلیون دلار در یک کشور خارجی سرمایهگذاری کنید. هر کشوری شرایط به خصوصی در این زمینه داشته و حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایهگذاری در آن متفاوت است. کشور استونی با حداقل سرمایه مورد نیاز معادل 65000 یورو، ارزانترین کشور برای مهاجرت سرمایهگذاری به شمار میآید.
جهت اقامت از طریق سرمایه گذاری می بایست در کشور مورد نظر اقدام به یک نوع سرمایه گذاری مانند خرید ملک، ثبت شرکت، ایجاد کارآفرینی مانند تاسیس کارخانه و یا خرید سهام یک شرکت نمود. این نوع سرمایهگذاری مدت زمان معینی باید پابرجا مانده (اغلب 5 سال) تا فرد سرمایهگذار واجد شرایط دریافت اقامت دائم گردد.
قبرس، روسیه، ترکیه و چین از بهترین کشورها برای مهاجرت سرمایه گذاری هستند. از فاکتورهای مهم انتخاب بهترین کشورها برای سرمایه گذاری اقتصاد پررونق، میزان بودجه موردنیاز و میزان مزایای آن کشور برای سرمایه گذار است.
درخواست مشاوره رایگان مهاجرت سرمایه گذاری

مهاجرت سرمایه گذاری یکی از جدیدترین انواع مهاجرت است که به تازگی مورد توجه کشورها قرارگرفته. مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در تعداد محدود از کشورها مانند انگلستان، قبرس، کانادا، استرالیا و … اجرا شده است. بنیان گذار این نوع ویزا کشور “سنت کیتس و نویس” در سال 1984 بوده که با جذب سرمایه گذاران از طریق خرید ملک یا کارآفرینی، اقامت این کشور را اخذ نمایند. تا سال 2006 این نوع دریافت اقامت ( مهاجرت سرمایه گذاری ) همچنان گمنام بود تا اینکه در این سال آمریکا با یک رویکرد افزایش سرمایه های ملی، شروع به ارائه ویزای سرمایه گذاری نمود. عرضه این نوع ویزا از طرف آمریکا کم کم باعث شد که سایر کشورها نیز شروع به ارائه این ویزا نمایند. به ویزای سرمایه گذاری ویزای طلایی یا پاسپورت طلایی نیز اطلاق میشود.
ویزای سرمایه گذاری
یکی از انواع ویزا، ویزای سرمایه گذاری است. افرادی که به قصد سرمایه گذاری می خواهند مهاجرت کنند می توانند از این ویزا استفاده کنند. ویزایی که مزایای زیادی به همراه دارد اما هزینه ی بیشتری نسبت به سایر ویزاها روش های مهاجرتی به دنبال دارد. شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری در هر کشور متفاوت است. Golden visa نام دیگر ویزای سرمایه گذاری است که در دهه های اخیر به لیست ویزاهای ارائه شده توسط برخی از کشورها بخصوص کشورهای بزرگ قرار گرفته. هدف از بوجود آمدن این ویزا جذب سرمایه های خارجی، رشد و توسعه اقتصادی، اشتغال زایی، پیشرفت علمی و جذب طرح های استارت آپی و کارآفرینی است. ویزای سرمایه گذاری از آن دسته ویزاهای محبوب است که فرد را پس از مدتی سرمایه گذاری در کشور مدنظر به اقامت دائمی یا حق شهروندی آن کشور میرساند.
نحوه اخذ ویزای سرمایه گذاری
فعلا مهاجرت سرمایه گذاری برای همه ی کشورها ممکن نیست اما در بیشتر کشورها قانون ویزای سرمایه گذاری ایجاد شده است و هرساله کشورهای بیشتری این ویزا را در قوانین مهاجرتی خود می گنجانند. مشخص است که هر کشوری برای مهاجرت سرمایه گذاری قوانین خاص خودش را دارد. برخی کشورها چندین روش سرمایه گذاری را برای مهاجرین ارائه میدهند. برخی تنها یک راه برای سرمایه گذاری را ارائه می دهند. در مقابل مزایای این نوع ویزا نیز در کشورهای مختلف متفاوت است. برخی از کشورها به مهاجرین سرمایه گذاری اقامت دائم یا حق شهروندی می دهند اما در برخی کشورها هم تنها اقامت موقت 2 تا 5 ساله اعطا میشود. اینکه نحوه اخذ ویزا سرمایه گذاری چگونه است کاملا به کشور مقصد بستگی دارد. برای انتخاب یک کشور جهت سرمایه گذاری باید با دقت و با اطلاعات کافی اقدام نمود چرا که اولا سرمایه گذاری ریسک بالایی دارد و اگر اقتصاد آن کشور توسعه یافته نباشد نه تنها نمیتوان از سرمایه گذاری سودی داشت بلکه سرمایه اولیه هم ممکن است از دست برود. بنابراین بهتر است کشوری را انتخاب کنید که سود بیشتر و ریسک کمتری برای سرمایه گذاری به همراه داشته باشد. ثانیاً بهتر است کشوری را برای سرمایه گذاری انتخاب کرد که مزایای قانونی بیشتری داشته باشد.
شرایط مهاجرت سرمایه گذاری
همانگونه که از اسم این نوع مهاجرت مشخص است، جهت اقامت از طریق سرمایه گذاری می بایست در کشور مورد نظر اقدام به یک نوع سرمایه گذاری مانند خرید ملک، ثبت شرکت، ایجاد کارآفرینی مانند تاسیس کارخانه، خرید سهام یک شرکت و … نمود. لازم به ذکر است که مهاجرت سرمایه گذاری دائمی نبوده و مدت معینی دارد (در اکثر کشورها ویزای سرمایه گذاری 5 ساله میباشد) و در این بازه فرد نمیتواند سودی از سرمایه گذاری خود برداشت نماید و تنها در ازای سرمایه گذاری، اقامت این کشور را دریافت میکند البته اقامت در کشور مورد نظر در این بازه اجباری نیست و فرد میتواند علاوه بر سرمایه گذاری خود در آن کشور در کشور دیگری اقامت داشته باشد. پس از پایان بازه معین ویزا سرمایه گذاری فرد میتواند اقدام به تمدید ویزای خود نماید. حداقل میزان سرمایه گذاری در کشورهای ارائه دهنده این نوع ویزا یکسان نیست و بسته به قانون آن کشور این نرخ متفاوت است. با مهاجرت سرمایه گذاری، فرد میتواند به همراه خانواده خود یعنی همسر و فرزندان خود در کشور مدنظر اقامت داشته باید.
در برخی از کشورها محدوده سنی و مدرک زبان معتبر مانند آیلتس برای مهاجرت سرمایه گذاری مطرح نیست. در موارد ثبت شرکت یا کارآفرینی و … که مربوط به راه اندازی یا سرمایه گذاری در یک بیزینس است، داشتن تحصیلات مرتبط و سابقه مدیریتی بسیار تاثیرگذار است. از بزرگترین مزایای مهاجرت سرمایه گذاری رسیدن سریع تر به اقامت دائمی آن کشور است. دقت داشته باشید که اقامت سرمایه گذار در یک کشور معمولا محدود به یک شهر یا یک استان در کشور نمیباشد و فرد میتواند در هرنقطه از آن کشور زندگی کند یا مشغول به کار شود. همسر فردی که بواسطه مهاجرت سرمایه گذاری در کشوری اقامت داشته باشد به طور مستقل اجازه اشتغال و تحصیل دارد و فرزندان آن ها میتوانند مانند سایر کودکان در مدارس آن کشور تحصیل کنند. البته دقت داشته باشید که فرزندان زیر 21 سال میتوانند از شرایط ویزای والدین خود استفاده کنند و در غیر این صورت این افراد به طور مستقل می بایست اقدام به اخذ ویزا کنند.
مدارک مورد نیاز مهاجرت سرمایه گذاری
- پاسپورت معتبر
- گواهی عدم سوء پیشینه
- سند یا اسناد ملکی
- ارائۀ مدارک تمکن مالی و گردش حساب تایید شده توسط بانک برای 4 سال اخیر
- جواز کسب و یا سهام شرکت برای دو سال اخیر
- گواهی آزمایشات پزشکی که توسط پزشک معتمد سفارت تایید شده باشد
- و …
به لحاظ افزایش نرخ دلار در سال های اخیر بهتر است گردش مالی بسیار قوی داشته باشید چرا که اختلاف زیاد دلار و ریال ایران باعث پایین دیده شدن نرخ گردش مالی شما مورد تایید سفارت ها قرار نگیرد.
بهترین کشورها برای مهاجرت سرمایه گذاری
قبرس، ترکیه، روسیه و چین از بهترین کشورها برای مهاجرت سرمایه گذاری هستند. از فاکتورهای مهم انتخاب بهترین کشورها برای سرمایه گذاری اقتصاد پررونق، میزان بودجه موردنیاز و میزان مزایای آن کشور برای سرمایه گذار است.
تمدید اقامت
یکی از مهم ترین شرایط تمدید اقامت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، پرداخت به موقع مالیات آن کشور است. در اکثر انواع سرمایه گذاری در بیشتر کشورها یکی از تاثیرگذارترین شروط پرداخت مالیات است. در مواردی چون اشتغال زایی، تمکن مالی در سال آینده فرد جهت پرداخت حقوق و بیمه کارمندان و کارگران بسیار مهم است.
معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
از معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میتوان هزینه ی بالای اقدام برای مهاجرت سرمایه گذاری نمود. در این روش سرمایه گذار علاوه بر هزینه های جانبی سرمایه گذاری، بایستی به فکر مالیات بالای تعیین شده برای کسب و کارها باشد. توجه داشته باشید که در برخی از موارد تهیه سوابق شغلی مرتبط برای کارآفرینی یا اشتغال زایی در کشور مبدا بسیار زمان بر و مشکل است